Thursday, 6 December 2012

Cik Lyeen's Giveaway


&Hai. Hari ni Wani ada join satu GA ni.Dah lama rasanya tak join GA. Rindu pulak . Haha . Korang nak tahu tak ? Orang yang buat GA ni kan makanan kegemaran dia ialah "Cupcake".Tak percaya ? Tak percaya sudah .Haha. *Joking*


Comel banner . Klik banner kalau nak join . :)

Note ! : Sys Lyeen , Wani dah follow semua syarat -syarat yang diberi . Dah like semua fanpage / follow / subscribe .

Hadiah-Hadiahnya ialah :
 Tudung Bawal Balqis/Roses
 Syria Balqis/Roses
 Shawl Half Moon Sakura
  Shawl Tiara
 Shawl Sophie
 Tudung Chiffon
 Tudung Bawal Pelangi
 Tudung Bawal Checkers
 Tudung Bawal Beads/Buttons
 Tudung Bawal Printed
 Syria Chiffon
 Pashmina
 Inner

*Hope dapat lah satu ke dua ke tiga ke semua ke ? Haha ! Klik sini kalau nak tengok rupa hadiah :)*

Kategori Hadiah :
 2 Peserta bertuah
 2 Top Referral
 2  Entry tag paling banyak
 2 Entry paling banyak komen
 2 Entry hebat, comel, bergaya macam Sys Lyeen .
*Tarikh tutup : 31 Disember 2012*

Wani nak tag dekat................

27 comments:

  1. thank you for tag, tag la blogger lain lagi nnt dpt hadiah.hee. btw, all the best for you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome . Insya-Allah . Thanks for the spirit given . :)

      Delete
  2. Assalamualaikum,
    Salam cupcakes..:)

    Lyeen dtg sini nk wish thanks sgt sebab sudi join GA first Lyeen ni.. Good luck n happy blogging taw..:D

    Lyeen dah update senarai peserta kat sini http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-cik-lyeens-giveaway.html

    Silalah bw, sebab Lyeen ada hadiah utk entry banyak komen..

    Lyeen bagi cupcakes 3 kat sini..:)

    ReplyDelete
  3. thanks menjadikan saya mangsa tag korang(didi skali)

    ReplyDelete
  4. kite dari kumpulan 17 [cupcake aiskrim]
    dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog eyna jgak :) http://eynavsnanie.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Salam, hiii > . <
    Saya dari kumpulan 16 (Cupcakes Yam)
    dari segmen yang sama <3
    Jom BW ke blog saya jugak :D
    http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  6. http://luahanhatiwanitaidaman.blogspot.com/2012/12/segmen-by-cik-lyeens.html

    sila lah komen dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  7. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. hi dear .saya dari kumpulan 16 .dari segmen yang sama.jom bw dan visit saya pulak comelll :) http://amnas-amin.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Hai! Visit dari segmen yang sama!
    http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

    ReplyDelete
  10. thanks tag saya .... saya tag awak balik dekat sini
    http://needyouforeveryoung.blogspot.com/2012/12/segmen-siapa-paling-jujur.html

    ReplyDelete
  11. wanie, sis join juga. sis tag kamu.komen sini ye :)

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. salam ahad..
    singgah balas kunjungan..
    juga dr segmen yg sama..
    all the best ye..=)

    ReplyDelete
  13. Dari GA yang sama.. jom balas kunjungan.. TQ ye and all the best!

    http://www.ladyainaa.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan,datang dari GA yg sama.. Sy group Cupcake Limau.. Jemput singgah yee... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama and done follow you back :D

    Cepat! Cepat! Tarik Tutup GA ini dah hampir iaitu 10 Disember 2012 . 12.00a.m . Malam ni tamat !!! Semua hadiah nya AWESOME seperti Pendrive 4GB + Lomo Aquatic + USB 4 port +RM20 . Syarat-syarat pun simple: http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  16. balas kunjungan ;) follow sini juga . btw Good Luck
    http://littlebearinlove.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. hai..balas kunjungan awak....good luck oke.. :)

    http://diebadhie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveayaw.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama dalam kumpulan 1 , chocolate cupcake ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete
  19. DARI CUPCAKE LIMAU yummy:P
    dari GA awesome tu
    jom singgah sini... x rugi.... sy dah follow awak.. jom follow sy pulak..scroll bawah sikit baru jumpa button follow

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    tlg like juga entry tu ye :P

    ReplyDelete
  20. Hye!!Datang dari segmen yg sama. Jom singgah ke blog wawa pulak~

    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. done follow ;D

    tq sebab follow saya ye :)

    ReplyDelete
  22. Hi,balas kunjungan awak.Done follow

    ReplyDelete
  23. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum. Singgah dr GA same.. Dah follow tau, jangan segan2 meh follow sue balik. Ahaks!
    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    nak hadiah meletop tak??

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/meletop-end-year-giveaway-by-panda-comel.html

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    Oh yea, 1 more. Ada rasa nak mengarang cerita tak? Maghi,maghi. Pakat ramairamai kito berseni!

    http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

    Jom! Hadiah menanti! Ada rezeki, InsyaAllah. Taknak join pon, sudi-sudilah menjengah ye. Jangan marah, sue promote kat sini :DD

    ReplyDelete