Wednesday, 12 December 2012

12.12.12


& hai. Hari ni hari Rabu bersamaan dengan 12.12.12 . Apa KEISTIMEWAAAN  tarikh tersebut ? Ada yang kata hope dapat kapel pada tarikh tersebut , and ada yang kata hari tu tarikh yang paling istimewa. Tapi bagi Wani tarikh tersebut tiada apa-apa istimewa bagi Wani . Wani pun tak tahu kenapa . *Kesian kan ? --'* Cuba korang share dengan Wani apa yang istimewa sangat tarikh tu dekat korang . Boleh ? Haha . Nak tahu jugak lah kan . Kesian budak ni *Buat muka comel* . Ok lah . Sampai sini je . Share dengan Wani ok ? Assalamualaikum . Bye . :)

                           Suka entry kali ni ? Like dan Komenlah ! ^^

2 comments:

  1. tah la..yang pasti 12.12.12 tu angka lawa..tu je kot..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan ? BTW thanks share dengan Wani sys ! :)

      Delete